sts

Alla inlägg under september 2015

Av Elise - 12 september 2015 21:03

Oooooh, going hard on cheatday :D vart ingen B&J, men detta var ju verkligen inte så mycke sämre!:) en mug-brownie med florsocker, 1 liten påse chips, och 1/2 paket av päron-mjölkchoklad-glass!:D yuuuum! Sen får vi se om ja äter en Questbar också :) kaaan hända..!
Och till middag övertalade jag min brorsa att göra nå.. Wok/gryt-ish sak!:D den vart väldigt smarrig! Dock fick jag åka å köpa grädde å purjolök, men då handlade jag ju glass å chips samtidigt, så de gör inge ;) men nån cheatday måste jag ju köpa en chipspåse å käka! Åååh så gott de är med chips!! Inte ätit de sen ttp förra året!! Nä de har ja inte när ja tänker efter.. Men gott är de! Dock inget man borde äta ofta alltså, de är ju verkligen inte bra för kroppen haha..
Men alltså ja märker mer å mer att ja är typ helt oberoende av socker nu för tiden.. Förut vart jag ju sugen på godis å sånt hela tiden, men nu är jah Aldrig de, så skönt! Socker är ju verkligen en drog :p ich ja märker också att vanliga sötsaker smakar jättesöt ockdå, och de e ju bra, då äter ka inte så mycket av de ;) när ja faktist bakar något onyttigt nu, så kan ja inte ens ha i allt socker som står i receptet, för de böir för sött då! Men nån enstaka gång ibland så tycker jah de är gott med dedär "supersöta";)

Men nu ska ja kolla på insergent och äta mitt lilla cheat!:D snart ätit upp brownien haha..;)

Juste förresten, mitt snack blev 6 kalkonskivor med resten av den laktosfria keson, med russin och en banan :)

Och vi har bara badat katterna idag, men inte städat nånting, så då kommer väl allt säkert imorn..

Av Elise - 12 september 2015 12:53

Luuuunch :D testade bovetevåfflor idag!:D helt okej!:) inte lika gott som bovetepannkakor, men helt okej ;) receptet står längre ned i inlägget! Hittade det på linneasskafferi.se :)

Men idag blev de lördagsfrukost, så skippade gröten ;) blev typ 1 1/2-2 msk jordnötssmör, med 1 banan, 1 äpple, och massa stora vindruvor!:D vart faktist mätt..!:)
Och idag har ja bestämt mig att de blir cheatday :D funderar på om ja ska gå å köpa nåt gott sen..:D men ingen träning idag.. Maybe att ja kanske går till Ica, haha ;) elr, cyklar gör jag förmodligen då... Eller så kanske ja tar de imorn? Vet inte riktigt.. Men åt iaf blåbärssylt till våfflorna :) Jag funderade på när ja åt våfflorna om jag ska gå å köpa en B&J och kolla på nån film eller nåt ikväll :D verkar väl mysigt?;) eller så kanske de blir lösgodis..:D

Men nu ska jag fortsätta kolla på yt, hae några videos kvar innan ja kollat igenom allt ja missade när ja ha utomlands..;) sen ska vi bada katterna också.. Iaf 2/3, för gamlingen går inte att bada haha! Dom börjar bli lite smutsiga.. Så passar vi på när vi ändå ska städa hela huset ;) vi skulle gjort de efter ja ätit, men en katt va tydligen ute..

Bovetevåfflor:

Ca 6 våfflor blir det av hela receptet

2 dl havremjölk (jag fick ha mandelmjölk för vi hade inge havremjölk)
4dl bovetemjöl
2 tsk bakpulver
2 ägg
2 dl iskallt vatten

Smör till stekning

Blanda havremjölken med allt bovetemjöl och bakpulver, tillsätt sedan äggen. Ha sedan sist i vattnet, och rör till en jämn smet. (Just nu verkar de omöjligt att blanda de, men fortsätt bara så blir de en smet)

Smöra våffeljärnet, och smöra mellan varje våffla.

Lägg våfflorna på ett bakgaller istället för på en tallrik, så håller de sit frasigare.

Av Elise - 11 september 2015 20:17

Bästa postworkouten elr?;) unnar mig lite extra för att de e fredag! Glutenfri pizza (men helt vanlig topping) och kvarg-mandelmjölk blandning med russin, honung, å jordnötssesam-godiset!:) dom e nästan slut.. Varför köpte vi inte fler? Vi ska kolla om vi hittar på nån marknad, annars ska vi kolla om man kan beställa, haha! Dom va nice alltså ;)

Men träningen kändes bra alltså! Enda negativa va väl att de kändes som ja inte hade någon snärt i högern, vilket också resulterar i att ja inte slog lika hårt med den.. Men annars gick de bra!:) de va lite teknik idag!:) sen avslutade jag med lite styrka bara för magen (glömde helt bort armhävningarna haha) :)

1 min planka
1 min sidoplanka/ hö
1 min sidoplanka/ vä
1 min planka

1 min planka
30 sek sidoplanka/ hö
30 sek sidoplanka/ vä
1 min planka

1 min hollow hold
20 scissors
15 flutter kicks

20 crunches
20 leg lifts
30 reverse crunches

Men alltså ja kanske ska få match eller sparring sista helgen i denna månaden!:D de e ju typ om 2v tror ja? Får se till å bli frisk tills dess! Men de e mest troligt att ja får sparring.. Om ens de.. Fan, kunde ja inte vart lite äldre så de fanns fler motståndare..! Förut kunde liksom en ungdom gå upp mot en senior om tränare tillät de, men nu har dom ändrat reglerna så att de inte går.. Ganska löjligt, om tränaren tycker att den yngre boxaren klarar av de, och att boxarn såklart också känner de, så kan de väl gå mot varandra? De e ju liksom samma vikt! De är inte någon stor skillnad alltså.. De säger jag ju liksom av egna erfarenheter, jag har ju sparrat mot en som är 5 år äldre än mig, men väger lika mycket, och de va liksom ingen skillnad än att gå mot en som är lika gammal men som också väger lika mycket?
Men de är inte så mycket att göra åt.. Får vänta några år eller gå upp 7kg haha! Känns inte som att de andra alternativet är så aktuellt..;) då skulle ja förmodligen bli ett muskelbärg! För ja är inte speciellt spinkig just nu, tänk 7kg tyngre.. Pahaha :p

Men nu ska ja äta min pizza å kolla yt eller ph, eller kanske båda, för de är fredaaaaag!:D vad ska ni gö förnåt i helgen då?

Av Elise - 11 september 2015 16:19

Åååh så sköönt! Fredaag! Men ja tror mamma sa att helgen skulle gå åt till att grundstäda hela huset.. Ganska mycket mindre kul:(

Men preworkouten blir bananglass av 2 bananer, 4 knäcken med kokosolja och kalkon, sen 1 apelsin, 1 banan, och 1 msk jordnötssmör!:) niiice!:D

Idag hade vi förhör/prov på SOn.. Gick bra :)

Fredagar är liksom en såndär surprise-dag på träningarna.. Haha! För måndagar är oftast teknik, sen kanske något mer, sen onsdag sparring + förmodligen mjölksyra elr något annst jobbigt, och fredagar är liksom lite random haha..! Men tror tränarna sa förra träningen att vi kanske skulle lägga in sparring på fredagar också för de som vill :) så återkommer senare var vi gjorde idag!:)

Och frukosten blev lite speciell..;) vi hade inga ägg, så tog grekisk yoghurt, som vi tysligen hade över från tzatzikin till pitan vi åt förut, så vart en riktig denna gång! Förutom pistagenötterna å mandlarna.. Nöjde mig med grekisk yoghurt, chasewnötter, russin, å honung!:) men de vart gott å mättande, så är nöjd!;)

Nä nu blir de yt tills träningen börjar, synns!

Av Elise - 10 september 2015 20:43

Här har vi kvällssnacket!:) 1 helt äpple med 1/2 paket laktosfri keso (125g) och kanel, med en kopp te!:) sen åt jag en halv näve-ish med chasewnötter ;)
Och middan vart massa ärtor, med 1 hel förpackning ekologiska blandade bönor från Zeta, med 5 kalkonskivor :) enkelt å mättande! Jag har börjat gilla ärtor nu alltså haha..

Men jag kom på när ja stod i duschen att vi har SO-läxa/prov tills imorn.. Och jag har vart med på en lektion.. Kul.. Kan ju verkligen allt.. Men har iaf alla frågor färdiga med svar, så får väl läsa lite å hoppas på de bästa helt enkelt..:) och nästa vecka har vi matteprov på måndag och biologiprov på tisdag.. Båda känns också lite sådär halvt..! Men de löser sig, går de åt h*lvete så är de bara ett prov :) per ämne.. Hehe..

Men nu har jag iaf hunnit kolla ikapp på ph med alla avsnitt :) dock så har ja massa lvar på youtube haha! Men klagar inte ;) Gud så skönt med helg imorn!
Men är ganska säker på att ja inte kommer gymma på lördag.. Ja har typ en förkylning som ligger och lurar och bara väntar på stt bryta ut.. Har haft så i en vecka nu ungefär! Vågade knappt springa i tisdags.. Men de vart ju inte så speciellt mkt värre så ångrar de inte iaf haha.. Men är snäppet liiite lite sämre i halsen ifag.. Kan typ inte riktigt beskriva, nånstans emellan att de svider och kliar/gör ont.. Men de e liksom it..
Men förhoppningsvis är de inget som bryter ut, utan att de snart e borta!

Av Elise - 10 september 2015 16:07

Åh va skönt, nu är torsdag över! Bara en dag till sen är de helllllg :D
Och frukosten blev gröt med äpple, russin, å kanel!:) vart riktigt bra faktist ;)
Sen som snack åt jag en rawbar, som bara innehöll dadlar och chasewnötter, så de va niice, sen ett äpple :) och lunchen vart nån höstgryta! Men köttet kändes väldigt fake.. De e nöstan obehagligt när ja tänker på vad vi faktist får för mat i skolan :S och vi ska ju äta för att klara av dagen.. Vi får liksom färdig mat som bara värms på i stortsett varje dag.. Jag lassar alltid på med ärtor haha!

Och nu sitter jag i sängen och ska kolla på ph, och äta den sista yoghurten från oatly, med ca 1 dl müsli och den sista frysta (morots)mangon, och sista vindruvorna... Mycket som får ett avslut här haha!

Men sen ska ja bara slappa resten av dagen/kvällen, för jag har ingen träning ikväll!:p men kanske måste städa badrummet, diska, å vika sängkläder.. Men de e de isf!:) Hörs sen!

(Från kreta)

Av Elise - 9 september 2015 20:43

Och meningen med rubriken var att de vart Pita till middag ;) med pulled pork och tzatziki! Bara gurkan som saknas haha..
Men maten va kall när ja kom hem, så fixk mikra de, men bäst för f*n att ja inte blir matförgiftad nu.. Då blir de tredje ggn på ett halvår! Då kommer ja verkligen inte äta nånting vi gör här jemma som stått framme å kallnat när ka kommer hem från träningen..

Men utöver de äter ja också en liten proteinbowl!:D 3 mixade färska bananer, med 2 skopor chokladprotein, toppat med fryst mango!:) kom dock på nu att ja skulle haft chlorella i också.. Haha :)

Men som preworkout åt jag 3 knäcken med 9 kalkonskivor (hah) ocj en massa vindruvor, Sen min nya fave, hahaha, havregurt med chasewnötter, mandlar, russin, å honung!:) denna gången gkömde ja pistagenötterna istället för russinen haha.. Nästa gång blir de väl säkert mandlarna elr nåt ;)
Sen en apelsin också!

Men ja de vart ju då sparring på träningen.. Den kändes väldigt bra faktist!:) skönt!
Sen körde vi 8 ronder "mjölksyra", fick fan ingen denna gång haha! Vi körde 6 "hårda" ronder, och 2 "lugnare" mot slutet :) jo, de va 15 sekunders ronder!
Men alltså, denna mango (från coop) känns bra konstig.. Vissa smakar morot?? Hallå?

Men nu ska jag återgå till min pita som förmodligen har kallnat, och kolla första avsnittet av paradise hotel, ses imorn!

Btw, överfull pita or nah ;)

Av Elise - 9 september 2015 09:26

Ja blogga inget igår, men tänkte inte på de..
Men igår fick ju jag å mamma massage :) jag hade träningsvärk i ryggen, så de va rätt skönt!;)
Men jag beställde en kycklingsallad innan vi skulle åka, så fixk mamma massage först medan jag åt :) sen fixk jag massage!

Sen när ja kom hem åt jag bara lite bananglass av 3 bananer, och en kopp te :)

Och till frukost idag åt jag bara gröt med en apelsin å lite fryst mango!:)

Ikväll är de sparring också, de känns som att ja e på gränsen till att bli förkyld... Hoppas inte! Sen på idrotten (näst sista lektionen) ska vi hålla på me friidrott.. Bli inte sjuk snälla!

Skapa flashcards