sts

Alla inlägg under augusti 2015

Av Elise - 21 augusti 2015 20:47

Träningen va ganska chill idag :) skönt de! De vart bara teknik parvis. Och lite skugg! Sen avslutade jag med ganska enkel styrka också, körde vanliga armhävningar- 10-7-5-3-1-3-5-7-10, sen körde ja mage, och körde så först 20 crunches, sen 20 knee to elbow, 3 bicycle crunches, 10 sek hollow hold, 20 flutter kicks, 20 scissors, 10 sek hollow hold, sen som avslut körde jah 25 sido-situps/sida :) och avslutade med lite stretch!

Och här har vi då min middag!:D grillad karré och grillade pomfritt! Mummms!:D tog resten av pomfritten som va lvar också ;)

Men ikväll ska ja bara ta de lugnt vid yt, så skönt me fredag! Sen i helgen ska ja nog börja packa!:) vi fårse om de böir nå träning imorn..

Av Elise - 21 augusti 2015 16:11

Äntligen! Har inte skrivit sen igår!:D
Men imorse åt ja bara gröt med äggvitor till frukost, och toppat med 1 banan, fryst mango, och frysta hallon!:) sen i skolan vart de "kassler" och ris, men de va mer typ skinka haha! Och åt ett äpple innan maten ockdå :)
Sen när ja kom hem va ja pretty hungrig, för av nån anledning blir jag inte mätt av maten i skolan.. Kanske halvfabrikat?

Så när ja kom hem åt ja 2 frysta mixade bananer med chokladprotein!
Och nu äre preworkout! Mixad fryst ananas, Basic gröt med fryst mango, 2 knäcken med smör och skinka, 1 hel apelsin, sen testade jag något nytt, att ha på kanel på dadlar! Såg att någon annan gjort de, så de ska bli intressant att testa..

Men vi fårse vad som komma skall på träningen :) ja hoppas de blir en "chill" träning, haha, för de e ju faktist fredag ;) och så har jag som vanligt ätit lite mer prinsesstårta hehe! Den borde nästan vara gammal.. Då vet ni varför jag har ont i magen i helgen om de blir så haha!

Men ja tror de blir riktig mumsmat ikväll.. Så ja återkommer efter träningen!

Av Elise - 20 augusti 2015 19:44

Jag måste verkligen köpa mer Questbars! Jah har blivit helt hooked på de nu, haha! Specieeeeellt med bananglass.. Har ni intr provat de ät de ett måste!!

Men middan vart quinoa med 5 skivor skinka, 1/2 paprika, och ganska mkt ärtor!:) och nu 2h senare äter ja då detta! SÅ mumsigt! Och jag kan ha tagit en elr 2 skedat prinsesstårta också..;) nån får ta å äts upp dendär snart! Ja kmr ha ätit upp den i småbitar snart hahaha..

Men imorn äre fredag! Skönt!:) enligt schemat kommer vi ha sovmorgon på tisdagar, så de e nice! Sen elevensval på onsdagar.. Så vi fårse hur de blir med de å gymmet, eftersom de e träning på kvällen.. De kanske rent av blir vila på tisdagar och dubbla pass på onsdagar, vi fårse :)

Men imorn är de en svenskauppgift direkt på morgonen, sen har ja för mig att de ör lunch, K-pass å slut!:) Dagarna e ganska chill i nian ändå..;) fram tills vi har vanliga lektioner då kanske..

Av Elise - 20 augusti 2015 15:26

Nu e ja hemma igen, skönt! "Bara" 2 prov sen slut :)
Frukosten blev samma som igår, sen på första provet drack jag 1/2 froosh smoothie, sen tänkte ja dricka andra halvan på andra provet, men de vart inte så, så sparade den till nu!:) så dricker alltså den nu, med 1 banan, typ 2 msk nutella, "1" msk jordnötssmör, och de sista av vindruvorna! Jordnötssmöret e pckså nästan slut..:/

Men ska nog måla tånaglarna idag, för de är ju ingen träning idsg, så vilodag :) skönt!

Av Elise - 19 augusti 2015 20:57

Här har vi en typical postworkout! Kyckling å ris!:) och ärtor, gurka, å aioli ;) sen lite vindruvor också! Och ja har hämtat med vindruvor nu också :) och så åt ja vindruvor medan ja väntade på maten haha!! Ja har nästan ätit upp hela paket redan :S haha, märker man att ja saknat vindruvor..?;) när ja såg att de fanns ekologiska vart ja typ överlycklig haha..

Men de va lätt sparring idag, för båda tränarna va sjuka (haha) och ena skulle åka bort, och andra kom bara dit å berättade vad vi skulle göra sen åkte han hem för å intr smitta oss.. Så först vart de 4 ronder 'lätt' sparring, som faktist kändes väldigt bra! I tredje ronden vart ja faktist lote chockad av mig själv haha.. Ja studsade bort och backade liksom, men av helt ren reflex, som ja inte ens själv va med på, så flyger jag in med en höger i magen.. Haha, alltså ja vart pårikgt chockad själv, för de vart en ren reflex och ja tänkte intr ens på de! Ich den satt jättebra också haha ;) mina boxningsgener som såg ett bra tillfälle som min hjärna inte hann med på haha! Men de va faktist lite kul..

Sen efter sparringen vart de 4 ronder säck, och efter de 4 st 1-minuters medicinboll! Ja körde 2 ronder kasta mot väggen, och 2 kasta i golvet.. Sen avslutade jag med hyfsat chill styrka! 1 1/2 min vanlig planka, 1 min sidoplanka, 1 min andra sidan, och avslutade med 1 min vanlig planka igen! Alla direkt efter varann :) och sist av allt innan stretchingen körde ja armhävningar: 10-7-5-3-1-3-5-7-10.

Så de va alltså träningen :) nu ska ja äta resten av mina vindruvor framför iPaden, sen är de väl dags att göra sig iordning för att sova om en stund!

Av Elise - 19 augusti 2015 16:09

Idag blire en mixad banan med chokladprotein, 3 knäcken med smör å gurka, och 1 banan med "1msk" jordnötssmör och "1msk" "nutella"! :) sen "lite" prinsesstårta! Haha:p gick och skar bort en bit typ 10ggr medan ja gjorde detta haha.. Vart tillslut lika mlt som en liten tårtbit!! Ja såg sen hur mkt ja faktist hade tagit haha..;)
Och jo sen åt ka de sista körsbären för 1h sen också när ja kom hem! Va lite småhungrig :)

Ifag gjorde vi då ett gammalt nationellt prov i engelska.. Tror de gixk hyfsat iaf, haha, men de hoppas vi! Satt verkligen till sista minuten..

Och ikväll på träningen blire sparring.. Vi hörs sen!

Av Elise - 19 augusti 2015 07:01

God morgon.. Haha alltså ni fattar nog inte hur nöjd jah är med att ha lagt mig i tid i sommar.. Ja va liksom trött nu när klockan ringde, tänk om ja sommat typ 3 då? Haha aja...

Frukosten blir bara gröt.. Kände att de går snabbt att göra..

Men vi får väl se hur dagen blir ifag då..

Av Elise - 18 augusti 2015 19:53

Tjeena! Har previs fått fotvård!;D känner mig så ompysslad..:) ocj så har ja fått massage! Haha!:D så nu är ja redo!
Men snacket ja åt runt 15/15.30 var en proteinbowl me lite goda toppings! Mixade då 2 frysta bananer med lite vatten, sen hade ja i 2 tsk Acaipulver, chokladprotein, och toppade med rostade kokosskivor/chips, 1 msk chiafrön, och 2 msk kakaonibs!:D ett supermellis alltså!:D

Och nu till middag blir de en kycklingsallad MED sås och litr mer än 2/3 av brödet, sen 1 förpackning mer ekologiska blandade bönor!:D mmm så gott de e å doppa brödet i såsen/dressingen!:)

Så om 20-25 min nånting sånt ska ja duscha, sen är de inte långt kvar till första skoldagen.. Kommer intr va nice med väckarklocka! Och de är ändå jag som säger som går upp hyfsat tidigt varje dag, vilket ja e glad att ka gjort större felen sv sommaren så de inte blir sådär superjobbigt att gå å lägga sig 1 1/2 - 2 h tidigare :p

Presentation


Här är en 15-årig tjej som bloggar om sin vardag :) jag boxas, och gillar att träna, äta gott och hälsosamt & shoppa :) kika gärna & se om du tänkt stanna!

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards