sts

Alla inlägg den 12 augusti 2015

Av Elise - 12 augusti 2015 20:19

Typical postworkout haha.. Nä men kvargen gick ut idag så..;) men tog ca 4/5 av förpackningen, så typ 400g! Blandat med för lite gurka, en stor vitlöksklyfta, ich salt ;) fan, skulle tatt mer gurka! Men orkar inte gå ner igen.. Men kommer säkert behöva gö de för att morötterna å knäckena tar slut haha!

Men ja har btw blivit helt besatt av massa backward challenges på yt haha! Och de bästa är ju att de e bland de få videos ja faktist skrattar åt ;) känns lite konstigt å sitta å skratta för sig sj..

Träningen började dåligt, men slutade ganska bra haha.. Sparringen va ju bara nej, och sen körde vi mjölksyra på säck, 15 sek åt gången, 5 varv, och de kändes helt ok! Tiden gick snabbare än förväntat :) men de gjorde den faktist på sparringen också konstigt nog!
Sen avslutade vi med 3 olika övningar innan de va styrka.. (Körde de nedanför som styrka, va ganska slut haha, fick kämpa igenom ;)) första va en skuggrond med vikt i ena handen, andra var att man skulle hoppa över en varsin säck, göra en burpee (för tillfället glömt bort vad de heter på svenska) slå vänster höger, hoppa tillbaka över, och upprepa.. Och sista övningen var armgång! Ja va faktist mkt bättre än ja trodde..;) trodde inte ja kunde gå armgång, men klarade ju hela stegen! Men man fick jäkligt ont i händerna alltså.. Men de va ganska kul!:) därefter sista övningen vart ja på bra humör haha..:)

Men nu ska ja kolla på lite mer backwards challenges, eftersom ja bara hann kolla på 3 innan träningen! Så ja håller uppe mitt humör nu haha ;)

20 crunches
20 reverse crunches
10 sek hollow hold
10 Jack knives med böjda ben
20 heel touches
30 bicycle crunches
x2

Av Elise - 12 augusti 2015 16:22

Här är min preworkout!:) ananas, apelsin, banan, jordnötssmör, de sista av rawtellan, och 2 knäcken med smör å gurka!:)
Men alltså va..!? Jag e fortfarande inte taggad toll träningen..:/ vad är de för fel på dig kvinna!? Så är ka trött pckså.. Komigen alltså!

Men för 2h sen åt ja lite körsbär som snack också ;)

Vi fårse hur träningen går ikväll alltså.. Återkommer sen!!

Av Elise - 12 augusti 2015 12:08

Här har vi min lunch!:) 2 limp-skivor, och 2 mixade bananer med 2 tsk Acaipulver!:) riktig lyx..;) och till frukost åt ja bara gröt med äggvitor och proteinpulver! Så ja skulle hålla mig mätt ;)
Men ja nu har ja rensat ogräs iaf :) de såg ut som att de skulle bli dåligt väder, för de va stora gråa moln när vi rensade, men nu är de ju tom sol..:)
Ja fick btw träningsvärk efter passet igår..;) lite tröst haha!

Och ikväll är de då sparring och mjölksyra.. Faktist väldigt otaggad på mjölksyra! Men Aa haha..

Ovido - Quiz & Flashcards