sts

Alla inlägg under augusti 2015

Av Elise - 10 augusti 2015 20:23

1 burk med laktosfri keso, frysta blåbär, och 2 frysta mixade bananer, toppat med en chocolate brownie Questbar! :) de blir min postworkout!
Den här questbaren hade litr av en kaffe-smak.. Haha :p venne riktigt va ja tycker om de.. Double chocolate chunk är nog bättre isf!:) den e bland mina favoriter ;)
Ja körde btw de där nere som styrka på träningen :)

Och imorn ska jag å Tova yill Borlänge på eftermiddagen, så ska jag å mamma gymma pp förmiddagen :) ska prova ett nytt benpass! Är dock inte så speciellt taggad.. Elr, jag är taggat mentalt, men inte fysiskt, om man kan säga så.. Alltså ja har börjat halv-tappa motivationen för träning nu :/ tom till boxningen.. Och de brukar ja Inte göra.. Well, vi får väl se :/ men ska defenetivt inte sluta med boxningen haha!

Men ja jag har inget mer å säga.. På onsdag ska ja rensa lite ogräs hos min moster 9 på förmiddagen, sen på kvällen är de sparring å mjölksyra.. Ser inte fram till mjölksyran haha! Usch å fy..
Men håll tummarna att mitt pass imorn blir bra..!

50 situps med slag
20 crunches
25 reverse crunches
10 leg lifts/leg drops
10 Jack knives
30 sek hollow hold
15 flutter kicks
15 scissors
1 min planka
10-7-5-3-1-3-5-7 armhävningar

Av Elise - 10 augusti 2015 16:41

Här har vi måndagspreworkouten!:) långt ord..
Jag har då en liten skrutt-brödskiva som är kvar feån limpan ja bakade sist, som förmodligen är på gränsen till ätbar, sen 2 mixade (och mogna..mums) frysta bananer, toppat med müsli, sen en smoothie gjord på 1 fryst ananasskiva och en apelsin!:)
Jag e lite stressad just nu, om de inte märks.. Skulle börja ätit för 40 min sen..
Men nu har ja slängt in 2 limpor till i ugnen!:D dock så vart den ena lite annorlunda.. Kokosmjölet och solroskärnorna tog slut, så fick ta dubbelt så mkt rismjöl i ena och 1/2 pumpakärnor också.. De vart lite annan konsistens.. Vi fårse hur resultat böir sen då:) så en normal och en "experimentering" haha..


Och jo som snack förut också åt ja de sista naturgodiset!:) mamma hade tydligen ätit upp allt annat i påsen, så detta va de som fanns lvar, haha..

Men nu ska ja halv-kasta i mig detta och kolla på yt, innan ja drar till träningen!:)

Av Elise - 10 augusti 2015 12:26

Idag blev de latlunch.. 1 burk med vita bönor i tomatsås, 1/2 paprika, lite gurka, och 3 skink-skivor.. Men åt de för ungefär 1h sen ;)

Just nu har ja på mig ansiktsmasken på bild! Den lilla tuben alltså ;) efter att ha skrubbat ansiktet! Ska ta bort den precis faktist..
Men masken är från mammas jobb :) de är bara en prov-tub..

Och när ja tagit bort masken ska ja gå ner å sätta mig i bastun!:D fårse om ja ångrar mig sen elr inte..;) har druckit ca 1 1/2 L vatten redan.. Ska bli inteessant att se hur mycket ja svettas!:) haha, har inte bastat sen förra året, och när ja var liten så tror ja de rann 1 svettdroppe som Max när ka bastade, så blir väldigt inteessant å se hur mlt ja svettas nu ;) ju mer man svettas desto mer tränad är man! Sägs de ;) haha, att ja är så fascinerad över svett..

Men efter bastun ska ja hoppa in i duschen, så ses vi väl när ja äter nästa gång!:)

Av Elise - 10 augusti 2015 09:16

God måndag! Så kommer ja nog inte säga om 2v, för nästan onsdag börjar skolan..
Men idag äre en god måndag!:) börjar den med en frukttallrik! 1 apelsin, 1 ananasskiva, några minijordgubbar från trädgården, 1 banan, och 1 msk jordnötssmör!:) Lätt å gott.. Och idag äre träning igeen, weey :D

Imorn ska ja btw shoppa igen med Tova.. Heheh.. Men hon fyllde ju faktist år igår, så hon har lite påfyllt me cash, å ja kanske hittar något jag med ;) behöver faktist sandaler.. Sågär i absolut slutet på sommarn haha! Nej men behöver ha med mig utomlands..:) använder aldrig sandaler i Sverige..

Av Elise - 9 augusti 2015 20:49

Go kväll! Har ni haft en bra dag?:)
Idag har de ju somsagt vart takbygge, och de har gått Bra! Idag känns fe som att vi vart effektiva :) men de e en sånhär grej som gör stor skillnad.. Och går hyfsat fort också :) vi har bara några få rader med plankor lvar.. Och vi hade gjort klart de om vi hade haft material lvar haha.. Men de tog slut :p
Men ett snack ja åt medan vi snickrade var bara nåt enkelt - yoghurt med sista av müslin (den från axa) och lite frysta blåbär!:) och middag vart ännu enklare haha, lite melon och trädgårds-körsbär! Va inte speciellt hungrig som kanske märks haha.. Men vart förvånansvärt mätt? Men vattenmelon mättar ju bra, så :)

Och nu avslutar ja söndagen på bästa sätt! Förutom om ja haft en B&J haha.. Men får väl gö de bästa av situationen ;) ca 2 msk rawtella (den e btw nöstan slut...) och bananglass gjort på 2 frysta bananer, toppat med 1 cookie dough Questbar! :) mums! Extra gott också för ja använder äntligen mogna bananer!:D bananerna hinner nämligen aldrig riktigt mogna här hemma haha.. Men hittade faktist för engångsskull bruna bananer i affären!:) ocj naturligt bruna haha.. Inte för att dom blivit "misshandlade".. De som kommer i påsar är oftast finare är lösa :) och mognare.. Synd att de inte finns här där ja bor haha :/ elr inte på den affären vi handlar.. Ibland i andra, men dom är så små när dom är ekologiska.. Dessa bananer köpte vi igår när vi shoppade!:) dock snart slut hahaha.. Och så har vi 2 ananaser!:D ska frysa ner ena så ja kan gö smoothies/glass..:3

Ja ska btw leta efter/komma på nåt recept på nutella! För kan ju inte precis åka till Kivik ich köpa en miniburk för 160 spånn varje hång denna tar slut haha!

Ja har btw druckit lite dåligt både idag och igår..

Av Elise - 9 augusti 2015 11:56

Nu har vi precis ätit lunch, och ska alldeles snart fortsätta med taket :) frukosten vart vanlig gröt - 3 äggvitor, sen 1/2 portion proteinpulver. Och lunchen vart glutenfri spaghetti med köttfärssås och sallad :)

Men har liksom inget annat å säga.. Idag fyller Tova år också :)

Av Elise - 8 augusti 2015 21:49

Mums! Kräftorna ich räkorna va ovanligt goda ikcäll.. :) men Aa som ni ser (på världens sämsta vild) vart de massa räkor och kräftor, och massa aioli också!:D supermumsigt va de! Och nu äter ja bananglass gjort på 3 mixade bananer, sen toppat med müsli och blåbär :) och sen äter ja ännu en banan, fast med rawtella!:D men fick mikra de lite, för de va stenhårt.. Ställde de i skafferiet istället för i kylen nu :p

Men innan maten hann vi börja snickra lite på taket!:) alltså på självaste taket, inte på stommarna, haha :)

Av Elise - 8 augusti 2015 16:27

Åh, nu är ja hungrig! Alltså jag är hungrig fast ja inte har nån aptit.. Därför ja inte ätit nåt på hela dan sen frukosten.. Men nu äter ja iaf en skål med vaniljkvarg (kanske inte de bästa valet) och müsli med den sista hallonklumpen från kylen, haha!:)

Men vi har vart å shoppat lite idag!:) fick med mig de på bild hem ^^ har ingen aning vad ja shoppat för haha, för ja har handlat med bankkort och 1 presentkort.. Ska kolla de sen nån gång :)

Men presentkortet och t-shirten som är på de första bilderna är present toll min brorsa..:) T-shirten köpte ja på carlings tillsammans med jeansen!^^

Ovido - Quiz & Flashcards