Direktlänk till inlägg 21 december 2014
Här är ett lite nyttigare recept på knäck :)
Ca 40 st
2 dl kokosgrädde
2 dl stevia
1 dl agavesirap
1/2 dl pumpakärnor, hackade
2 tsk himalayasalt
Blanda kokosgrädde, agavesirap, och stevia i en tjockbottnad kastrull. (Ha en tjockbottnad så att inte knäcken ska fastna i kastrullen)
Låt koka tills 120 grader, eller gör ett kulprov.
Ta av kastrullen från plattan och tillsätt kärnorna och saltet.
Häll upp i formarna och låt svalna.
Det här receptet hade nog blivit väldigt bra, ifall ja inte hade bränt knäcken... Alltså, ja brände den Verkligen, de smakade som rök/tändsticka av knäcken... Då är den bränd... Men de smakade annars bra, fast de gick fan inte å äta pga av brändheten.. Ååh så drygt... Om ja orkar gå å köpa mer agavesirap så kanske ja gör om receptet, och vara väldigt noga med att inte bränna knäcken...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | |||
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | |||
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |||
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |||
29 | 30 | 31 | |||||||
|