sts

Alla inlägg under juli 2016

Av Elise - 12 juli 2016 21:33

Jag trodde jag hade gjort ett inlägg igår? Tydligen inte..
Men igår körde jag hopprep, chins, armar, å mage.. Vart bland de längsta passen jag gjort (2h), men de va kul ;p och åt kycklingsallad med sås och bröd efteråt!

Idag var de mark/ben som stod på schemat.. Passet ser ni nedan :) vart riktigt bra faktist! Blir hopprep, mage, bänk å dips imorn, oplanerat på torsdag, knäböj/ben på fredag, sen hopprep/kondition och mage + något mer på lördag! Sen ska jag äta med några kompisar och förmodligen göra något mer på lördag :) de blir kul!

Men drack smoothie till frukost, 1 banan, 4 dadlar, 2 dl havremjölk, och hampaprotein, sen drack jag en celsius (som jag gör typ varje dag nu för tiden), tränade, åt en bar, chillade lite, och åt kycklingsallad idag igen!:) var på gymmet i 4 1/2h.. Hahah! Har man inget bättre för sig och de e roliga människor på gymmet så kan man hänga där hur länge som helst ;) och oftast får man till ett bra pass också ;)

Men jag ska duscha och förhoppningsvis (hehe) ha ansiktsmask ikväll, sen chilla som vabligt och sova om några h! Vi ses imorn!:)

Marklyft: 40kg: 15x2, 50kg: 10reps, 60kg: 8x2, 70kg: 8reps, 80kg: 5reps

Gående utfall: 12x4, 28kg

Höftlyft: 12x5, 45kg

Donkey kicks i Smith: 12x4/ben, 15 kg

Av Elise - 10 juli 2016 20:44

Hej! Jag har sovit borta från fredag till lördag, sen hos en annan frön lördag till söndag.. Så har inte skrivit här!
Men i fredags vart de lite "fredagsfys";) knäböj/ben! Passet ser ni nedan..

Sen på natten mellan fredag och lördag käkade vi på subway;) typ de godaste ja ätit i mitt liv..
Och när vi vaknade på lördagen åkte vi å käkade sushi! Beställde 12 bitar men fick 3 st av en annan, och jag vart smockmätt.. Sushi e mycket mer mättande än vad man tror! Sen köpte vi naturgodis på vägen hem..
Sen åkte jag hem å tränade en snabbis, sen tillbaka! Var med samma personer båda dagarna men sov på 2 olika ställen, hahah.. Men de va kul! Vi beställde också pizza senare den kvällen..

Och idag då... Vaknade rätt sent, och kom hem rätt sent.. Så vart frukost vid 17! Hahah.. Rester från i fredags, lax med potatismos.. Och ketchup ;) sen efter de åt jag bananglass gjort på 2 frysta bananer!

Och nu äter jag andra och sista målet för dagen.. Hahaha.. Äggröra gjort på 2 hela ägg och 2 äggvitor, salt och vitpeppar, och champinjoner, sen ett paket kalkonbacon, 2 glutenfria bröd som jag rostade, med 2 stora skinkskivor och gurka!:) de blir fint! Kommer dock typ vara sugen på sushi konstant nu känns de som.. Haha!
Och passet igår var först 14 minuters hopprep, (rondvis, 5 ronder: 5x2 minuter med 1 minuts vila emellan), och jag gillade faktist de! Ska börja hoppa lite mer hopprep..
Sen körde jag bänk och lite mage! Med vikt faktist :) höll i en 10kg-viktplatta och körde först 20x4 russian twists, sen när man står upp och lutar åt sidan och håller i en vikt (för sidorna av magen alltså), sen sist men inte minst planka.. Körde 3x2 min, alltså 1 min på båda armarna, 1 min på vänster, 1 min på höger, vila en minut, och kör samma sak igen.. De räckte tydligen för har träningsvärk idag!

Men nu ska jag äta och slappa resten av kvällen.. Vilodag idag :) vi ses imorn!

Knäböj: 15 reps, 20kg
10 reps, 40kg
50kg: 8, 8, 10, 8 reps

Frivändningar: 6x3, 30kg

Benpress: 10,10,10x5 (10 reps med båda benen, sedan 10 reps/ben, enbens-benpress)

Höftlyft: 12x4, 45kg

Av Elise - 7 juli 2016 19:19

Passet igår var ingen höjdare.. Vart 2km jogg, sen 10x4 dips med gummiband, och 2 tricepsövningar till.. Har träningsvärk i triceps idag, men löpningen var verkligen inte bra.. Men tror jag har fått en pollen/dammallergi nämligen... Inte kul alls... Flera i min familj e allergiska mot pollen och/eller damm...

Men jag har hittat en ny kärlek förresten.. Rostade mackor med avokado och örtsalt! Såå himla gott! Jag gillar inte ens avokado, men de smakar inte avokado så de går ner lätt;) lite för lätt.. Så igår blev middagen först kalkonbacon, äggröra på 3 äggvitor och 1 helt ägg med champinjoner, vitpeppar, å salt, sen lite gurka, 1 avokadomacka, och sista skivan ananas!

Sen blev mitt kvällssnack en till avokadomacka, och en till rostad macka med smör..;) mums!

Och idag var de rygg som stod på schemat. Vart ett liite lättare pass, men de va skönt :) åt först frukost, smoothie på 1 banan, 4 dadlar, 2 dl havremjölk, och hampaprotein. Sen 2h senare ryggpasset! Vi körde först 4 set lat pulldowns, sen hantelrodd med en arm, 3 set tror jag/arm, en variation av stående rodd, lat pushdowns med en arm, och slutligen raka mark med tårna inåt! Så de va de:)
Sen gick jag till Ica å handlade (för tredje gången denna vecka..) köpte avokado, 3 förpackningar kalkonbacon, jordnötssmör, potatis, å skinka! :)

Och nu när jag kom hem från gymmet drack jag en proteinshake, och håller på med maten! Ska göra lax och potatismos!:D sen blir mitt kvällssnack 1 förpackning kycklingbacon med ketchup och bananglass!:) så de e mitt matintag idag!

Och imorn står ben på listan! Specifikt knäböj, men ska köra 3 övningar till så de blir väl ben :) men inte ett benpass i fokus, utan övningen knäböj i fokus.. Ja... Ni förstår.. Och på lördag är de enda jag har planerat löpning! Är lite sugen på bänk, så kanske blir de också.. Vi fårse :)

Men nu måste jag återgå till potatisen! Vi ses förhoppningsvis imorn!:)

Av Elise - 6 juli 2016 16:04

Onsdag, löpning, dips, å mage på schemat! Inget annat planerat, men skulle nog kunde bli nåt mer.. Vi får se!
Men igår var de marklyft som var fokus, sen la jag bara till lite efter :) för skulle inte springa! Så blev marklyft (40kg, 50kg, 60kg, 70kg, 70kg, 60kg, 50kg, 5-12 reps),
sen typ enbens-knäböj i Smith, 6x3/ben, 15kg
Utfall i Smith: 8-10x4/ben, 30kg
Höftlyft i Smith: 10-12x4, 42 1/2kg

Så de var passet! Rätt skönt faktist:)

Och just nu ligger jag faktist och solar! Rätt skönt :) äntligen lite sol! Och om 1 1/2h ska jag till gymmet :) inte riktigt valt vad jag ska springa, men vi fårse! Ni får väl veta sen öndå ;)

Juste, var på massage igår också.. De va Nice!:)

Men ska fortsätta sola dom sista minutrarna innan jag går in å duschar! Vi ses!:)

Av Elise - 5 juli 2016 12:58

Idag är de tisdag! Och gick å la mig runt 03-03.30, så jag satte larm på 12... Funkade fint, hahah:p

Men i söndags tog jag vilodag.. Och igår var ett rätt skönt pass faktist! Först löpning (30/30, förklarar nedan), sen militärpress och sido-axellyft med hantel, sen 3 magövningar och bänk! Bänken var oplanerad, men vi kom i ett sånt flow så körde på ändå ;) körde 3 set på 40 tror jag...
Sen avslutade jag med stretch för vader, ljumskar, och rygg!

Idag står dock ingen löpning på schemat. Körde löpning i fredags, lördags, och igår.. Tänkte köra löpning varannan dag ungefär..
Idag har jag bara planerat marklyft! Fårse vad som blir mer än de då :)

Löpningen: spring (fort) i 30 sekunder, hoppa av i 30 sek (sänk ändå farten så de blir enklare att hoppa på igen) x15. Så de blir sammanlagt 15 minuter intervaller, men värm upp i 10 minuter innan. Jag gick i 5 minuter och joggade i 5 minuter. Det ska vara 0% lutning.

Av Elise - 2 juli 2016 17:24

Snabbupdate, körde bänk å löpning igår, och chins, löpning å mage idag, lägger in passen nedanför.
Men idag är de cheatday! Så taggad! Jag sov borta inatt, därför de inte blev något inlägg igår...
Och är på väg hem från gymmet och Ica nu.. Köpte lösgodis ;) ska hem och duscha, sen blir de pizza! Sen ska jag säkert va med 2 st senare ikväll också :) så de blir en Nice lördag! Men nu är jag nästan hemma. Så jag ska sticka nu! Vi ses!:)

Bänk: 6x4, 40kg
3reps, 45kg
Några set på 35kg, 30kg (10reps)

1km löpning
Gång 2 min
1km löpning





Dagens pass:

Chins: 3-4x4

400m löpning
200m gång
x8 (31 min intervaller, exkl. upp- och nedvarvning)

15 crunches med ben i luften
16 enbens-benfäll
20 sprinters
10 crunches
16 twisted plank
x4



Frukosten: 1 banan, 2 skivor ananas, 2-3 nävar babyspenat, ca 1 dl havremjölk, hampaprotein
Ingefärashot
Nocco

Skapa flashcards