sts

Alla inlägg under juni 2016

Av Elise - 16 juni 2016 13:57

SOMMARLOOOV!! Fan va skönt!:D nu är de bara vädret som saknas..
Men igår maxade jag ju knäböj och körde löpintervaller på morgonen.. Fick gå upp klockan 6, haha... Men ja satte ett PR! 62 1/2kg!:D de e jag väldigt nöjd med, med tanke på att jag inte kört knappt nå knäböj alls.. Sen efter de blev de 200/100m-intervaller på löpbandet.. 10st :) så skönt att börja dagen på de sättet! Drack en proteinshake och en celsius innan gymmet, sen efteråt åt jag bara en bar... Sen klockan 11 hade vi avslutningslunch i matsalen :) var kyckling å nå potatiskroketter med bearnaise..

Sen hade vi då avslutning i kyrkan... Sen gick jag hem, åt nånting (kommer inte ihåg vad dock) sen lite senare gick jag å åt pizza :) de va gott!
Sen åt jag förmodligen någonting mer, men sen hade vi klassfest :) de va kul! Vi satt typ mest bara ute.. Haha ;p men kom hem typ 02 tror ja... Men gick å la mig 03.40, haha..

Och till frukost idag blev de en blåbärssmoothie! Men vet ej vad de var i den, för de va inte jag som gjorde den, hahah;)

Och nu sitter jag i köket och äter igen..:) har ätit 3 glutenfria pepparkakor, en skål med chia- och boveteflingor med havremjölk, och sitter och äter massa smörgåskex.. Med smör, salami, å vitlökssmör.. Haha! Vilken lyx ;) skulle äta kycklingsallad, men ingen ville äta med mig.. Haha:p men har dock ätit ute väldigt mycket dom senaste 2v... Borde chilla lite med de nu.. Blir både pank och så går vågen upp!

Men idag har jag ingenting planerat.. Tänkte ha vilodag, men får jag alldeles för tråkigt kanske ja tränar ändå..;) vi fårse!

Men nu ska jag förmodligen äta upp hela kexförpackningen och lägga mig i sängen.. Vi ses nån gång!:)

Av Elise - 14 juni 2016 07:19

Skolavslutning imorn! De e helt sjukt!

Men i söndags körde jag de nedan.. Lite intervaller och axlar+mage :) sem drack jag proteinshake, och åt pizza efteråt.. Och senare på kvällen revbenspjäll..

Och igår då... Jo de vart tom dubbla pass;) jag har ju maxning denna vecka, så igår var de dips på schemat! Så klockan 16 igår gick jag ner till gymmet, körde 4 set dip varav 1 var utan gummibandet (som då var maxningssetet) och ja värmde upp lite med rörlighet i axlar å så.. Och jag fick då 6st dips! Mitt förra Max var 2!:D så de lönar sig alltså att köra med gummiband.. Jah har inte ens kört speciellt mycket dips, inte ens varje vecka, men har ändå ökat! Hoppas de e samma med chinsen... Dom är planen att köra idag :)

Sen körde jag backintervaller i slalombacken 21.30 igår! Sen efteråt latafe jag mig lite, så kom i säng 00.30 Men vi körde på puls, så jag gick upp i mellan 200-207 i puls, sen ner till mellan 165-170 innan jag vände och sprang upp igen.. Vart väl kanske runt 6/7/8 intervaller? Men kände mig helt jävla död alltså.. Vet inge hur bra Applewatchen e å göra detta med, men den fick duga.. Kan säga att de va bland de värsta jag gjort! Men de va ju nästan värst efteråt, haha..

Men idag är de först brännbollsturnering, sen ska jag köpa glass och maxa! Ska jag maxa chins idag kör jag nog ett helt ryggpass också.. Eftersom jag inte ska springa idag..

Och imorn är planen knäböj och löpning!:)

Men nu ska jag dricka upp de sista av min smoothie sen göra mig iordning, vi ses sen!

Av Elise - 12 juni 2016 15:05

Alltså anledningen till att mina inlägg blir så långt ifrån varann är för att mitt sömnschema är helt åt jag vet inte vaf.. Kommer inte ihåg om ja sagt detta i nåt tidigare inlägg.. Men jag dygnade i torsdags igen, så va typ död på fredagen, (och juste körde ju ett dödarbenpass på torsdagen också, som ja fortfarande har lite träningsvärk från), sen på fredagen vare ju sista boxningsträningen för säsongen.. De vart cirkelträning och lote "lätt" säckintervaller.. Och har förresten överkonsumerat celsius i 2v också för stt hålla mig vaken.. Men de roliga är ju att de finns folk som dricker ännu mer än vad jag har gjort till vardags alltså.

Men sen fredag-lördag sov jag åtminstone, ja vet inte hur länge men jah sov, och gick upp runt 14 (...). Sen sov jag i min egen säng inatt för första gången sen i onsdags-torsdags natt. Gick å la mig mellan 05-05.30 imorse, vaknade typ 14-14.30 Så inatt borde jag minsann fått sömn! Men lite drygt att ja ska (egentligen) lägga mig typ 22 ikväll egentligen.. Fårse hur de blir me de, va vaken i 8h linsom.. Men vem vet, de kke går..
Men när skolan slutar måste ja få iordning iaf lite mer på min sömn... Om jag e uppe hela natten ska kag åtminstone få igen sömnen på nåt vis.. Och äta bättre! Ni ska bara veta hur jag ätit senaste 2 veckorna.. Jag tycker inte de syns nåt speciellt på min kropp, men har gått upp 2kg+.. Bryr mig inte så mycket om de, för har ttp tränar normalt, förutom att ja bara kört 1 löppass denna vecka.. Så de e de jag ska göra nu! Ska springa 5 st 2-minutersintervaller på löpbandet (sammanlagt 14 min intervaller) sen köra kanske axlar, kanske bara chins/dips/frivändningar.. Jag vet inte än.. De bestämmer jag mig för när jag sprungit klart! Så de e de jag ska göra nu :) sen äta resten av pizzan från igår som jag köpte! Och åt 22.30 på kvällen.. Haha!

Men nu ska jag gå och röra på mig lote.. Vi ses förhoppningsvis imorn!

Av Elise - 9 juni 2016 23:08

Så skönt att vi vart lediga idag! Dock har jag inte gjort mycket alls.. Vaknade kl 12, sen har gick jag upp en sväng till typ 14.30, och sen la jag mig i sängen och halvsov till typ 18.. Sen stack jag, faktist, till gymmet!:) va ett svårt beslut om jag skulle vila eller träna.. Vart ett benpass! Ett bra ett också :) vad jag körde ser ni nedan! Satte en 10a på 60kg i mark!:D då borde ja kunna dra en 1a på över 75kg ;) inte maxat sen i februari! Då jag var 4kg lättare :)

Men ja.. Efter jag tränade åt jag kycklingsallad! De va gottt :) sen kom jag hem, duschade, å nu ligger ja i sängen! E faktist konstigt nog trött.. Fast ja sovit typ hela dahen, haha.. Men kan inte gå å lägga mig förens om ttp 1 1/2h.. Hahah.. Men då somnar jag förhoppningsvis som en stock :) och imorn äre sista boxningspasset för säsongen.. Sen blir de egen träning! Inte för att de vart ett boxningspass pp typ 2-3v, men imorn blir sista! Sen blir de förmodligen boxningsavslutning nästa helg :)

Och igår var vi ju i Stockholm med klassen. Jag tränade innan, haha! Så gick alltså upp 3.30 Vad gör man inte för å träna ;) så vart ett pass 4-5, sen duschade och gjorde jag iordning mig på gymmet, och chillade lite tills bussen skulle gå, vilket var kl 7 :) sen kom vi hem 00.. Så hade vart vaken i 21h när ja gick å la mig sen.. Somnade rätt gött! Sov i ttp 10-11h.. Hahaha.. Välbehövt.. Så igår körde jag rygg och armar, och ikväll vare ben! Och imorn skulle de tydligen bli ett stenhårt pass.. Fårse hur de blir då..

Men igår åt jag väldigt mycket, vilket inte e jättekonstigt eftersom ja va vaken i 21h, men de va lätt värt de ;) åt bl.a munkar, remmar, glass, subway osv.. Och en XL proteinbar, kmr ej ihåg märket men ni vet säkert vilken jag menar.. Den va fett god ;)

Men nu ska jag chilla lite! Vi ses imorn!:)


Knäböj 10reps: 20kg, 25kg
Frontböj 10reps: 20kg, 25kg
Frivändningar: 6-10reps: 20kg, 25kg

Marklyft 10reps: 20kg, 40kg, 45kg, 50kg, 55kg, 60kg, 45kg

Gående utfall - 20x3: 20kg

Switch lunges - 20x4: 7kg

Höftlyft - 10x4 42 1/2kg

Donkey kicks - 10x4/ben: 15kg

Av Elise - 7 juni 2016 15:54

Hehe glömde skriva igår... Men skulle ju springa på förmiddagen, men så vart de inte.. Vaknade nämligen kl 7, sen somnade jag om till 12.. Hehe..? Välbehövlig sömn dock...

Sen drack jag en proteinshake till frukost, och en smoothie innan jag cyklade till min moster för å rensa ogräs... På 1 banan, 2 dl havremjölk, 4 dadlar och hampaprotein!:)

Kommer inte ihåg vad min preworkout va.. Men bl.a en celsius iaf!
Sen tror ja min middag blev rester från när vi grillade (elr så va de i söndshs? Minns inte, sorry isf) och lite chips och 1/2 oroeomarabou-chokladkaka..

Men igår kunde jsg inte sova, så drack en celsius typ kl 3 sen sov jag 2 1/2h.. Bra trött nu slltså.. Så sovit typ Max 6h på över 1 1/2v sen har ja sovit typ 12h å direkt natten efter 2 1/2h sömn.. Hoppas jag får sova ikväll då! Blir upp väldigt tidigt.. För imorn ska vi till Stockholm med klassen, och bussen går kl 7 från skolan. Sen kommer vi hem 00! Så vi blir lediga på torsdag :) Nice!

Men igår på träningen var de bara jah och en till... Inga tränare.. Så jag bestämde att vi skulle köra löpning (2km jogg och 10 stolpintervaller) sen 3 skuggboxningar, 2 lätta varv av stationsövningar! Typ mest explosivitet dock.. Sen avslutade vi med 5x4 explosiva upphopp, och 5x4/ben enbensknäböj på balansplatta! De räckte gott å väl...
Å jag ska klippa mig om en hakvtimme nu! Sen direkt efter äre gym :) de som står på schemat är bänk.. Sen vet jag inte! Vi får väl se!:) kanske bänk, chins, dips, och mage.. Äh, vi får se!:)

Men imorse åt jag bara 2 bananer till frjklst.. Sen åt jag ingenting innan lunch, vilket var ris och korvstroganoff.. Sen åt jag lite kakor!;) och efter skolan köpte jag egna kakor och en festis.. Haha! Inte likt mig..

Men nu ska jag chilla lite för en gångs skull.. Sen klippning och gym..! Vi ses förmodligen på torsdag, eller i bästa fall imorn :) ha en bra vecka!

Av Elise - 5 juni 2016 21:54

Haha, har varit väldigt dåligt uppdaterad denna vecka. Inte med mening dock.

Men i fredags kollade vi först på film första lektionen, spelade bingo andra lektionen, sen fick vi håltimme den lektionen som skulle vsrt den sista innan maten och innan vi fick gå hem.. Men hon jag skulle träna me hade den lektionen fortfarande, så jag sov då.. Hehe.. För hade dumt nog dygnat.. Eller jag hade sovit 50min, men ändå ;)
Och slltså mitt sovschema har varit väldigt konstigt denna vecks.. Vilket också resulterat i att ja ätit väldigt dåligt i helgen.. Har sovit Max 5-6h på typ 1 1/2v, och de har vsrt ttp 2 dagar.. Sen har ja sovit 2 1/2h, 50min, 4h, å ja.. Tänkte jag skulle försöka sova nu, men tror ej de kommer gå så bra.. För har sovit typ 2-3h redan för typ några h sen.. Men hoppas de går!
Och imorn är de ju röd dag så vi är lediga.. Men orkar jag ska jag springa imorn på förmiddagen, rensa ogräs hos min moster kl 14, sen boxning på kvällen!:)

Men varför jag inte har skrivit nånting här är för stt ja har inte vsrt hemma på hela helgen.. Har sovit borta :p
Men i fredags vare ben iaf! Gick hyfsat okej :)
Sen grillade vi ju då på kvällen! Jah grillade nå fläskkött, och till de åt vi potatissallad, bea, halloumi, och majskolv.. Och grillade marshmallows!:)

Sen åt jag inte nästa gång förens kl 13 på lördag.. Juste, vi grillade typ 18-19..:p
Sen efter pizzan somnade jag i typ 4h-ish? Och var fortfarande inte alls hungrig.. Men åt bananglass med päronproteinpulver iaf :)

Sen var ja me några kompisar, och sov ännu en gång borta! Så då åt jag nästa gång kl 15... Haha.. Går bra dehär me å äta känner jag.. Men då åt ja ttp 1/2kycklingssllad med sås och bröd, och en proteinshake!
Sen åkte vi och firade mormor, för hon fyller år.. Så då åt jag chokladboll och paj!

Sen chillade och sov jag ju lite.. Och nu är ja här! Har precis ätit rester från i fredags + chips å choklad.. Är redigt mätt just nu alltså.. Och hoppas verkligen att ja kan sova nu och sover hela natten i minst 8h... Sen att ja fortsätter sova normalt hela veckan också..

Men ja. Där hade ni min helg :) nu ska jag försöka sova! Godnatt!:)

Av Elise - 2 juni 2016 07:18

Blir ett lite snabbt inlägg här.. Glömdd skriva både i tisdags och igår!
Men i tisdags fick vi ju då ingen sovmorgon... Utan vi skulle göra teknikredovisningarna istället. Men sen när dagen var över vare direkt till gymet!:) där stod intervaller, bänk, chins, dips, och armhävningar på schemat!
Sen igår hade vi brytdag först på förmiddagen, men jag är klar med alla uppgifter och sånt så jag satt i princip bara av 3 timmar...

Men sen stack jag och badade me 2 kompisar!:) varmt va de ju inte, men ändå kul, haha ;)
Juste, glömde säga att jag åt pizza på lunchen också :) känner mig lite mer fri att äta som jag känner för när säsongen är över.. Den snyggaste kroppen på stranden är inte viktigast i världen :)

Sen efter vi hade badat åt vi glass också! Tog kulglass, så ja tog 2 kulor... Kladdkaka och oreo ;)

Sen på kvällen vart de 3km löpning följt av axlar och mage! Körde magpasset nedan! De borde ni verkligen testa, brände som jag vet inte vad..;p med lite vila mellan varven då förstås! Ja tog inte tid på vilan, men de stod 1 min vila, men vi vilade nog lite kortare än de..

Och idag är de först skola, sen direkt efter ska jag köpa bananer och proteinpulver, sen till gymet! För bänk och löpning :D och imorn äre fredag och legday ;) sen grillning med 3 kompisar på kvällen! Och pizza igen på lördag.. Hihi ;) vet dock inte vad jag ska träna på lördag.. Löpning och rygg kanske? Eftersom de bara var ett boxningspass denna vecka så kan jag klämma in hela 4 löppass, och en hel del styrka förstås, haha ;p

Men nu ska jag börja göra mig iordning för skolan, åt/drack precis upp frukosten.. En smoothie ;) 1 banan, 4 dadlar, 2 dl havremjölk, och hampaprotein!




15 crunches med ben i luften
16 enbens-benfäll
20 sprinters
10 crunches
16 twisted plank
x4


(Första bilden var middagen i tisdags)

Presentation


Här är en 15-årig tjej som bloggar om sin vardag :) jag boxas, och gillar att träna, äta gott och hälsosamt & shoppa :) kika gärna & se om du tänkt stanna!

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards