sts

Alla inlägg under juni 2015

Av Elise - 22 juni 2015 12:57

Här har vi min amazing lunch :D ett glutenfritt tortillabröd med köttfärssås från igår, därför de hamna litr spaghetti i också, heh, sen tomat, gurka, å paprika, och sen andra halvan av bananen med lite jordnötssmör!:D sen hade ja på lite chilisås på tacosen också ;) mums!
Ja tänkte ha banan och jordnötssmör på halva brödet, därför de e delat, men sen ångra ja mig, för ja tror inte de blir så jätte gott me dehär brödet.. De luktade lite konstigt, och är rädd att de ska smaka så också..

Men nu ska ja äta, och kolla på första avsnittet på säsong 2 av under the dome!:D

Av Elise - 22 juni 2015 10:15

Ahopp. Idag äre måndag ifen. Gör inte mig så mycke :) e faktist stolt över att ka håller reda på veckodagarna ;)
Men vi börjar veckan me lite jordgubbsfil typ, med massa gottigheter uppepå!:D blandade ca 250g kvarg med frysta jordgubbar, och där har du din jordgubbsfil ;) inte riktigt jordgubbsyoghurt, för den e inte lika söt.. Men Öj ja ska ha i stevia nästa gång å se hur de böir då!:D
Men Aa sen hällde ja upp de i en skål, och ja e glad att ja tog denna, för tänkte ta en mindre först, och toppade med 1/2 dl müsli, 1/2 banan, några jordgubbar, å blåbär!:D sen ringlade ja över agavesirap :)
Btw, kolla va fint ja la upp allting ;) men så såg den ut innan ja lagt i allting, och innan ja rört om..!;)

Nu ska ja kolla på avsnitt 11 av under the dome :)

Och jo juste, idah står löpning på schemat också :D löpning och mage/överkropp :)

Av Elise - 21 juni 2015 19:15

Här har vi sista måltiden på vexkan.. Deep ;)
Nej men middagen får bli 1 äpple, halva på tallriken å halva i skålen, med 1 msk mandelsmör, för vi hade tysligen de såg ja nu.. Sen 4 stora msk kvarg med tinade björnbär, halva äpplet, och 2 msk havregryn, och 1 delad scone med kalkon!:D åh, önskar scones typ va som gurka så ja kunde äta typ 10 åt gången!:D dom e såå goda! Måste testa göra muffins nån gång!:D

Och nu har ja bara några få avsnitt kvar av säsong 1 på under the dome :) den blir intressantare å intressantare för varje avsnitt känns de som!:D sen måste ja diska också.. Suck..

Av Elise - 21 juni 2015 15:35

Sitter just nu ute i solen :) skönt! De har vart mulet hela dagen, men nu är de inte ett moln på himlen :D tänkte sola lite, men de va ändå liite för kallt, å säkert för sent :p så sitter istället bara å njuter lite, med vattenmelon, honungsmelon, vindruvor, sen en banan med jordnötssmör!^^ skönt!
Och lunchen blev bara glutenfri spaghetti å köttfärssås ^^ såntdär som man aldrig tröttnar på ;)
Ja har btw haft ont i huvet i några timmar nu :( säkert för ja bara vart inne vid tvn.. Fan alltså, de finns ju inget å gö när de bara är dåligt väder :( hoppas de bättrar sig!

Av Elise - 21 juni 2015 10:17

Hej och god morgon! :D jag började dagen med 20 min power yoga! De ångrar ja inte :) ja vart avslappnad, lugn, och på bra humör! Yoga är verkligen nånting bra!:D ja gick i yoga förut med mamma.. Är inte riktigt säker varför vi slutade :p men de va flera flera år sen.. Typ när ja va hälften så gammal!:D
Men yoga kommer ja nog börja göra känner jag :) på mina stretch-dagar ska jag nog köra antingen power yoga eller stretch/avslappnande yoga! De beror på hur mkt träningsvärk jag har ;) nej men de va verkligen skönt att börja dagen såhär! Jag vart verkligen på så mkt bättre humör :) tänk att lite rörelser hit å dit kan göra så mycket!

Men nu sitter jag iaf i min brorsas rum igen, och ska kolla på avsnitt 4 på säsong 1 av under the dome :) och äta min vanliga gröt! Utan russin :) men de vart mer gröt idag :p tror de e för ja inte hade gröten lika länge på plattan som Ja brukar ^^

Av Elise - 20 juni 2015 20:27

Nu har ja kört ett halvtimmes pass me power yoga!:D Tänker inte precis åka t gymmet ikcäll, och ja ville ändå inte vila, så jörde på nå nytt ;) de va intressant, och kommer defenetivt köra igen'! Detta kanske är de ja gör på mina stretchdagar framöver ;)
Ja kom btw på stt ja kommer inte springa 3 ggr/veckan, utan högst 2.. För ja kommer påfresta benhinnorna för mkt om ja springer 3.. Speciellt när ja inte e van..

Nä men nu sitter ja i soffan på min brorsas rum, för han e inte jemma, så ja ska kolla på lite under the dome på hans tv!:D värsta lyxen ;) och till de blire popcorn, och ca 300g kvarg med tinade björnbär och 1 skivad banan!:D ja tänkte gö glass, men mixern va inte diskad.. Men, sånt e livet ;)

Sen åt ja faktist en mandelpotatis samtidigt som ja hämtade salt toll popcornen ;))

Av Elise - 20 juni 2015 17:01

Nu har vi vart hemma i ungefär 2h och har hunnit äta och fika + öppna lite paket :p inte jag då, för de var inte jag som fyllde år :p
Men maten blev mandelpotatis med sill (ja tog lika mkt sill till som på tallriken, trodde inte ja tyckte om de hah :p) sen ägg å lite lök, gräslök å gräddfil!:)
Och idag blir då sista cheatdayen ja har.. Kanske ska äta upp bilpåsen..?;) elr så äter ja inge gofis alls.. Vi fårse!
Men fikat vart vaniljkvarg, men den lilla förpackningen som är utan socker, å sötningsmedel istället (jaa, ännu bättre..) men den va ju ingen höjdare alls :( tycker mkt bättre om den med socker! Va ju knappt värt ens :p men aja, de vart vaniljkvarg, chokladglass, blåbär, jordgubbar, å typ 1/3 banan!:)

Men ja har börjat få lite ont i magen igen.. Mamma misstänkte att ja hade matförgiftning sist när ja fick sådär pnt, kmr inte ihåg vilken dag de va, men ja kan väl inte fått de igen!? Min mage kanske har blivit chockad efter allt behandlat kött.. Hae ju ätit korv å köttbullar typ hela midsommar :p å massa godis..

Och nu sitter ja å äter salta chasewnötter å väntar på tevatten!:) sen ska jag nog kolla på under the dome ^^

Av Elise - 20 juni 2015 15:35

Glad Midsommar i efterskott!:D

Men midsommar började med en scone med kalkon, och ett ägg :)

Sen idag vart de lite mer godis.. Åt lite av chokladen, sen skickades de runt 3 olika godispåsar samt jordnötter hela kvällen, så de åt ja av! Åt knappt ens av de godiset ja hade med :p jo efter frukost åt ka naturgodis också ;)
Och previs innan vi gixk å la oss åt ja upp tobleronen, så mådde lite illa när vi la oss, haha :p

Sen drack ja en proteinshake innan lunch också, som böev 2 varmkorvar ^^ åt upp halva merci-förpackningen också ;) så vart mkt godis! Ink marängtårta ;p Men vi spelade badminton också så lite brändes bort ;)

Ovido - Quiz & Flashcards