sts

Alla inlägg under maj 2015

Av Elise - 16 maj 2015 08:20

Gomorgon :)
Lite tråkigt att de e lördag idag, :/ men hellre de än söndag!:)

Och idag ska vi åka till gymmet efter frukost :D vi ska åka och ta ett engångs-pass :) man kunde tydligen göra de haha :p 50spänn/person :) har inte tränat på varken onsdag, torsdag elr fredag.. Så är pretty taggad! Fast trött, så ska dricka en sånhär Nocco ;) fårse gur den smakar då! En First impression ;)

Och frukosten blir gröt med 1/2 banan, kanel, russin, och 2 äggvitor, och bara 0.75dl havregryn, för visste inte om de skulle få plats i skålen haha :p för de finns inga djupa tallrikar, bara sånahär små skålar!:) men de hade nog fått plats :p
Sen 5 jordgubbar, 1 apelsin, 1 msk jordnötssmör, ich andra halvan av bananen på tallriken :D

Smakade btw noccon nu när ja skrev, fan va go! Smakar inte som celsius-päron :D denna smakar typ.. Bubble gum!? Fan va coolt :D och gott ;)

Av Elise - 15 maj 2015 20:20

Tzatziki med hemmagjorda tortillachips och knäckebröd :D men tror ja fjorde lite mkt tzatziki haha :p sen en celsius till!:)
Och skulle nog ätit chipsen igår/dan dom gjordes :S för dom e gaaanska mjuka nu..! Men ätbara :) så då vet ja de till nösta gång!

Tzatzikin gjorde ja bara med kvarg, gurka, salt, och vitlök! Så enkelt :) smakar som vanligt!

Kommer förmodligen behöva ta mer knäckebröd sen ;)

Av Elise - 15 maj 2015 18:12

  Idag äre fredag! De vet ni förmodligen haha :p

Men nu är vi hemma efter en heldag ute! Vi hittade inte ett enda par boxningsskor.. Otroligt.. Men, vi ska beställa sen så vi får väl hoppas på de bästa..

Men de ja fick me mig hem var ett par vita lindor och 12 Questbars!:D fast mamma betalade barsen så vi kom överens om om att hon får ta några ;)

Och vi åt på en restaurang, vet inte om de va Kina elr Thai.. Men gott iaf!:D de va en buffé ;) vart lite flott å friterat hit å dit men äsch :)

Och nu äter jag fruktsallad med nätmelon, ananas, jordgubbar, och körsbär!:D mums! Sen lite naturgodis oxkså..;)

Och jo vi köpte skit många Nellie chokladbitar! Haha :p för dom va typ 5 spänn billigare här ;)

Av Elise - 15 maj 2015 08:39

Har en feeling av att detta kommer bli en go'fredag ;) blir en riktigt söt frukost att börja med! Äääälsjar att tallrikarna är så stora :) dom är verkligen enorma, och väger ttp 2kg st haha!

Men idag blir de boxningssko-jakt, sen får vi se!:D

Frukosten blir 1 banan, och btw, kolla på bananen, så ska den se ut ;) ananas, honungsmelon, äpple, jordgubbar, apelsin, sen 4 msk kvarg med tinade hallon!:) mums!

Av Elise - 15 maj 2015 08:36

Hehe, glömde helt bort å blogga igår :p men bilderna glömde ja inte ta!;)
Middagen vart grillad ryggbiff, med klyftpotatis, både vanlig och sötpotatis! + paprika och tomat samt lök :) med sallad oxh hemmagjort vitlökssmör!

Och sen som kvällssnack cart de en liten frukttallrik :D honungsmelon, ananas, banan, och jordgubb :D sen en chokladruta med chokladen på bild ;) ska köpa mer sån!

Och idag ska vi leta boxningsskor till mig :) sen får vi se va som händer sen!

Älskar förresten att dessa tallrikar är enorma ;)

Av Elise - 14 maj 2015 18:43

Hejhej! Kikar in en liten snabbis, å tänkte säga att vi e framme nu :) å snart äre mat! Vi har vart här i ca 2 1/2h, och jag å mamma fixade halva maten, å den som vi är hos grillade :) men vi Stooorhandlade när vi kom hit, så nu har ja mkt! Haha :) men köpte bl.a detta ;)

Av Elise - 14 maj 2015 11:06

Omelett/ägg ;) knäckte bara i 2 ägg i en bunke och rörde ihop med en gaffel, så att vitorna oxh gulorna blandades :) sen stekta ja på de, oxh hade på Champinjoner, tomat, och kalkon!:D de vart tom godare än ja trodde ;)

Och de blir att vi åker till Sthlm :) de va bara att mamma hade tagit nå tabletter på ett fel sätt.. Så om nån timme åker vi väl!:) ja gjorde en sånhär omelett till mamma också, fast utan champinjonerna, för ja tog allt som va kvar i burken ;)

Och jo, ja tar med vattenflaska+2 bars i bilen :) en hemmagjord och en Questbar, med kanelbulle-smak :) vet inte om ja äter questbaren men ja har me den utifall!:)

Så Aa, nästa ggn vi hörs blir väl om några h ;) vi ska lämna av alla grejer, sen åka å handla, för, jag och mamma har lite specialbehov;), sen kanske vi skulle åka å gö nåt annat :) så fårse när vi är inne, tar de lugnt, och ja kan få igång internet, haha, för de hoppas ja verkligen ka kommer ha ;)

Av Elise - 14 maj 2015 08:21

Ååh! Perfekt!:D dessa kommer nog försvinna i ett nafs!
Igår så bakade ja lite tortillachips :D och resultatet vart verkligen bra ;)
Hela satsen innehåller:

367 kcal
31g protein
24g kolhydrater
16g fett

Så till receptet då :D

4 äggvitor
1 msk fiberhusk
1 msk hela linfrön
50g kikärtsmjöl
1 msk kokosmjöl
2 dl vatten

Olivolja + kryddor. Jag kryddade med salt, timjan och rosmarin.

Gör såhär:

Sätt ugnen på 225 grader. (Min gick bara upp till 200 så de fick räcka)

Blanda ihop alla ingredienser till en tjock smet i en skål. (Utom olivoljan och kryddorna)

Värm en stekpanna (medelhög värme) och klicka ut smeten, och sprid ut med stekspaden (ha på olja innan så smeten inte fastnar) likt Crepes. De ska va så tunt som möjligt.

Stek ca 2 min på första sidan, och 1 min på andra.

Lägg sedan, på en tallrik, och fortsätta steka "crepesen".

Skär sedan varje "crepe" på mitten, och sedan i trianglar. Lägg på en bakplåt med bakplåtspapper. Låt dom inte ligga på varandra. (Jag behövde 1 1/2 plåt, så 2ggr behövdes ugnen) strö på olivolja så jämt som möjligt, och krydda sedan.

Grädda i ugnen i 5 min. Ta sedan ut och vänd på alla chipsen. Grädda ytterligare 5 min.

Ta ut och låt svalna.


Dehär receptet kanske verkar komplicerat, men de va de inte :) oxh jah är onte bra på att baka. Men de gick hur bra som helst!:D Man kanske ser att ja inte är så bra, haha, de vart ju inte världens finaste chips ;) men är nöjd med resultatet!:D
Det här receptet får 4.5/5 av mig :D riktigt bra alltså! Tycker ni ska prova!:)


Recept: tasty-health.se

Presentation


Här är en 15-årig tjej som bloggar om sin vardag :) jag boxas, och gillar att träna, äta gott och hälsosamt & shoppa :) kika gärna & se om du tänkt stanna!

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards