sts

Alla inlägg under maj 2015

Av Elise - 28 maj 2015 16:14

Nu e ja hemma ifen :D Skönt! Imorn har vi bara SO och bild sen ska vi kolla på film på spanskan och engelskan :D ååh så skönt!

Och kolla vilket mums ja äter ;) 1 banan, 1 1/2 msk jordnötssmör, honungsmelon (ska den va grön förresten?) sen ananas med 1 av chokladeutorna på bilden!:D Mummms!! Ååh, älskar denna choklad :D

Btw, kolla fågeln i skolan som verkade intr kunna flygs :(

Av Elise - 28 maj 2015 07:12

Torsdaaaaaag, weeeey :D gaanska chill idag :) snaaaart helg och snaart slut på sista riktiga veckan!

Och de ser nog ut som stt ja äter väldigt lite frukost idsg, men jag är ganska säker på stt ja kommer va mätt efter! Haha!:) för de e mkt protein i, och hyfsat me kolhydrater från bananen och müslin :)

Men til va de är förnåt: jag la en banan i frysen igårkväll, som ja mixade imorse. Alltså först bara bananen, tills den e helt "trasig". Sen hade ja i 6 msk kvarg, och mixade och petade ner från kanterna ich mixade. Så va basen klar!:) då gällde ja bara i de i en skål, och hällde på min vanliga müsli :) enkelt, gott, proteinrikt!:) bananen va btw mosig när la i den i påsen och in i frysen, så den va riktigt söt nu ;)

Av Elise - 27 maj 2015 20:37

Idag på träningen körde vi sådär halv-slut på oss :) de va uppgiftsparring, men bra ändå!
Och nuu, nu är den jobbigaste dan på veckan över.. Nu äre bara torsdag oxh fredag kvar sen äre helg :D så skönt! Men svenskaprov direkt på morgonen imorn..

Och postworkouten får bli 1 msk jordnötssmör med 1 banan, sen en till banan, delad på mitten, och på är de keso och müsli, (ser bara ut som havregryn) sen lite vindruvor och 1 apelsin!:D första gången ja prövar banan-keso-grejen :)

Ocj på träningen gjorde ja de på bild nedanför utan vila ^^ sen 2 min planka, första minuten stod ja på händerna, alltså som når man ska gö armhävningar, och andra minuten på armbågarna :)

Av Elise - 27 maj 2015 16:14

Omg *-* lite mer än 1/2 kladdkaksbit, varma hallon, 4 lakritsbitar, på bild, sen hemmagjort vaniljkvarg aka kvarg med vaniljpulver och agavesirap, sen en vanlig gröt! Alltså 1 dl havregryn, 2 dl vatten, 3 äggvitor, 1 skopa proteinpulver, 1 banan, russin, och kanel!:D yaaaaas

På matrasten köpte ja de på bild :) lakritsen är till mig och chokladen till mamma i morddagspresent! Den me "marsipan" är hennes favorit :) och lakritsen smakar precis som vanlig!! De finns sötlakrits också :p dom smakar typ lika, denna e bara lite saltare, ofc, haha :p

Nä nu ska ja njuta.:) och ikväll äre sparring, fårse hur de går då!

Ocj ko förresten, idag hade vi 3 prov... Skönt att dom e avklarade iaf! Elr, imorn så morgonen ska vi fortsätta me svenskaprovet vi gjorde idag. Och så får vi reda på resultaten av fysikproven idsg..

Ååh! Ja glömde bort hur god kladdkakan va, MMMM!! Den e verkligen vrålgod utan stt överdriva!

Av Elise - 27 maj 2015 07:13

usch.. Den jobbigaste dagen e här.. Först har vi fysikprov, sen slöjd, som ja hatar, sen mat, sen musik, som ja också hatar, och vi kommer inte ens kunna få betyg i de så varför har vi de!? Alltså musikläraren är sjukskriven, så vi har inte haft han på hela tin, utan vi har haft en vikarie, som ine ens kan betygsätta oss..
Sen efter musiken har vi ett test på matten, sen svenska SEEEN slut.. Precis varenda lektion idsg kommer bli jobbig.. Ja kommer va trött när ja kommer hem sen..

Men frukosten då? 1 msk jordnötssmör, 1 banan, lite vindruvor och nätmelon, och sen 5 msk kvarg med lite av müslin som ja brukar ha :) sen la ja i några av bananskivornq också :)

Nej men nu måst ja skunda mig för nu ligger ja lite efter som igår..

Av Elise - 26 maj 2015 21:03

Alltås.. Wow vilken kladdkaka!:D Alltså, för att vara glutenfri, och nyttig, så är denna kaka helt magisk! :D den e kanske liite torr, men de e ju bara mitt fel :D ja kände när ja smakade på smeten/degen att wow, detta kommer bli gott. Och så rätt ja hade!:D

Så, toll receptet!:

3 ägg
10 dadlar
2 dl mandelmjöl
1 dl kokosflingor
5 msk kakao
1/2 dl kokosolja
1 msk honung (går säkert med agavesirap också)
1 tsk vaniljpulver
1 tsk bakpulver

Sätt ugnen på 175 grader.

Mixa dadlar och kokosflingor i en mixer.

Häll ner mandelmjöl, kakao, vaniljpulver, och bakpulver, och mixa lite till.

Smält kokosoljan, och blanda i med äggen och honungen. Mixa ihop allt till en jämn smet/deg.

Smöra/olja och kokosa/ströa en form.


"Häll" ut "smeten" i formen. För mig vart de som en deg, så ja fick trycka ut degen i formen. Den va ganska kladdig oxkså, men de gick.

Grädda i 8-10 min i ugnen, den ska va kladdig när du tar ut den. Jag hade i 8min och de va kanske liiite länge ändå. Men vår ugn är lite varmare.

Låt stå i kylen minst 1h innan servering.

Ät med valfria tillbehör, bär och vaniljkvarg är riktigt gott.

Alltså ååh så goood! Vill bara äta upp hela kakan på en gång!!! Hade den inte vart så fet-rik hade ja lätt gjor ät de :D de e ju dock nyttigt fett, men.. En annan gång!:) om man får 8 bitar, så innehåller varje bit ungefär 300 kcal, 20g fett, 16 g protein, och 11g kolhydrater. Jag tänkte äta 1/2 sån bit när ja väl äter. Alltså 1/16 :p men idag tog ja en hel bit!:) och de e en perfekt strl :p fast de beror ju på när ja äter de kom ja på.. Om ja äter de som preworkout elr när ja har mkt kvar att äta så kan ja ta en hel bit!:D men nu när de är D sista ja äter så har ja inte så mkt att spela med ;)

Men ja, efter lite babbel, GÖR DENNA KAKA!!!


Recept: tillagat.se

Betyg: 4-5/5! Skitgod alltså!:D

Av Elise - 26 maj 2015 20:53

Alltås.. Wow vilken kladdkaka!:D Alltså, för att vara glutenfri, och nyttig, så är denna kaka helt magisk! :D den e kanske liite torr, men de e ju bara mitt fel :D ja kände när ja smakade på smeten/degen att wow, detta kommer bli gott. Och så rätt ja hade!:D

Så middagen vart köttfärssås å spaghetti, å nu som snack blire vindruvor, kladdkaka me varma blåbär och hemmagjort vabiljkvarg, och en kopp te :) mums!

Av Elise - 26 maj 2015 15:43

Idag vart de en power-Walk för mig å issa istället för gym :) alltså, vi cyklade toll gymmet, men mitt kort funkade inte, och gast ja knackade, och jag såg att minst 1 person såg mig, så öppnade ingen? Så eftet typ 7 försök att dra kortet så stack vi hem, bytte skor, och tog en PW!:) skönt de! De spöregnade när vi cyklade toll gymmet, men slutade när vi cyklade därifrån och när vi tog en Pw, men nu börja de igen haha!
Men ja tror btw ja ska slita me Rsc :/ väldigt tråkigt, men ja kommer liksom inte vidare.. Elr, snarare så kan ja inte göra passen. Jag har inte tid elr så är de upptaget previs varenda gång..! De e mest på tisdagar, för som ja berättade förut är ett gymnasium där, och på flera torsdagar och lördagar har ja inte vart hemma.. Så ja slutar nog me de :( jag borde vart på vecka 3/4 nu och jag har inte ens gjort klart hela vecka 2! Känns lite drygt att bara hoppa över elr flytta fram hela tiden, då blir ändå inte utvecklingen som den ska bli :/
Menmen! Tråkigt men ja orkar inte helt enkelt, haha. Men ja kör ben när ja kan och kör så hårt som ja känner för!:)

Ocj som post-PW får de bli vindruvor, nätmelon, banan, typ 2 msk jordnötssmör, sen 5 msk kvarg med varma hallon och 2 msk havregryn!:) mummmms! Ja säger de hela tin, men allt ja äter är ju så gott!:D

Btw de på sista bilden körde jag på träningen igår ;) utan vila! Så körde 5 varv utan att vila ;);) sen + planka..! Konstigt nog har ja inte träningsvärk idag..:p kan nog va för att ja stretchade magen efter :)

Presentation


Här är en 15-årig tjej som bloggar om sin vardag :) jag boxas, och gillar att träna, äta gott och hälsosamt & shoppa :) kika gärna & se om du tänkt stanna!

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards