sts

Alla inlägg under april 2015

Av Elise - 27 april 2015 07:09

den första frukosten för veckan. 1 skiva ananas, 2 bananer, varav ena i en skål med 4 msk kvarg, varma hallon, och 1/2 dl havregryn :)
Btw ja har ingen träningsvärk alls efter igår :o de trodde ja att ja skulle få.. Sist när ja körde dehär hade ja ju en skön träningsvärk efter.. Men de kanKe va för att ja inte gixk fullt ut på benpressen :/ synd..

Men då ska ja äta upp min frukost oxh se vad denna dagen har att erbjuda ;)

Av Elise - 26 april 2015 19:44

mums! Grillad kyckling (tror de e lite bacon i också) sen potatis som var grillad i folie, med aioli..mmm!! Rena lyxen :D

Resten av kvällen kommer nog bli lugn :) kaanske hämtar en till portion, och kollar lite på yt :) hoppas er söndag också blir nice!

Av Elise - 26 april 2015 18:41

Nu är ja hemma igen! Jag va å klippte mig hos min kusin, så vi stannade lite längre :) och jag vart me på vattenkrig oxkså med min kusin, hennes pojkvän, och hennes lillasyster oxkså, så Aa, haha :p första ggn va ja den enda som inte va blöt, andra vare min kusins pojkvän ;) men vi körde typ först kasta runt i ring tills den spricker, men båda gångerna slutade de me att vi jagade varandra me ballongerna haha :p
Men håret vart lite kortare än förväntat, men kan ju inte göra så mkt, de behövdes :) ska försöka toppa mig varannan-var tredje månad! Får se om ja håller de då ;)

Men iAf, vi svängde in på Ica och handlade lite, och jag lyckade roffa åt mig en celsius ;) har 2 nu som väntar på mig i kylen ;) och de ja äter medan ja väntar på maten, som förövrigt kommer bli väldigt smaskig, så äter ja 1 kiwi, 1 banan, och lite russin :) dock lite omogen kiwi, huuh:p

Av Elise - 26 april 2015 14:33

om 1/2h ska jag klippa mig, och de tar en kvart å åka dit, så måste skynda mig lite å äta :p
Men de ja äter är iaf 1 1/2 msk jordnötssmör, 1 banan, lite russin, sen 4 msk kvarg med varma hallon :) mm så gott!

Av Elise - 26 april 2015 12:31

Dehär blir lunch idag :) 4 msk keso med 1 banan, 1 apelsin, och 1 proteinbröd med kokosolja oxh kalkon :) inte speciellt mkt men..

Aja, de va skönt stt komma iväg till gymmet!:D körde dock inte slut på mig i benpressen, för kände de lite i nedre ryggen, men annars ett helt ok pass!:D
Körde detta:
5 min gång/5 min jogg som uppvärmning

20 knäböj
20 kg:
8 back squats
8 front squats

22 1/2 kg:
8 back squats
8 front squats

25 kg:
8 back squats
8 front squats
8 back squats

27 1/2 kg:
8 back squats
8 front squats

30 kg:
8x2 back squats

35kg:
7x2 back squats

Sen körde jag 16 kg kettlebell sumo squats 10x4, och avslutade med lite Benpress :) men kom bara upp i 45 kg, men ändå skönt pass!:D tog lite över 1h :) oxh då körde ja knäböjen i 30-35 min ;) jag körde me lite längre vila idag!:)

Av Elise - 26 april 2015 08:33

nömen God morgon ;) klockan är halv nio och jag sitter redan oxh äter frukost :) jag somnade ganska tidigt igår, va skittrött efter Örebro, haha :p

Men idag blir frukosten havregrynsgröt med 3 äggvitor, 1 banan, russin, och kanel :) åt btw inte keson till frukosten igår, va för mätt, haha! Alltså havregrynsgröt med äggvitor oxh banan är nog de mest mättande jag vet..! Liksom den kombon :p

Men om 2-3h så ska jag förhoppningsvis cykla till gymmet :D sen sa mamma att jag å min brorsa skulle greja i trädgården, men vi får väl se hur de blir med de.. Och klockan 3 ska jag klippa mig.. Blandade känslor, haha, vill klippa mig för stt de e så slitet, men vill inte ha de kortare :( aja, hoppas ja blir nöjd iaf :)

Av Elise - 25 april 2015 20:13

 

Nu har gladiatorerna börjat, å de betyder ju som vanligt cheatdaaay :D så, veckans cheat blev rotfruktschips, 1 toffefe (vet inte hur de stavas) sen lite av B&J cinnamon bun och lite mer av päron-mjölkchoklad :D sen + de, 1 apelsin, 1 banan, och lite russin :) mums! Tänkte äta popcorn till glassen, men vi hade tysligen inga, haha..

Btw dehär e pokalen ja fick sen förra ggn ja gick match, alltså när ja skulle göra min första amatör, men fick inget motstånd, och fjorde en diplom istället, vilket var för 2 v sen. Vart bästa diplom i A-gruppen ;) vet inte om pokalen bara var för den turneringen elr för hela säsongen, för ja var ju inte med i SM iår, för vi tänkte ju sikta in oss på amatör.. Förra året vart ja 2:a i B-gruppen, iår 1:a i A-gruppen ;) de finns A, B, och C grupper, och C är mer nybörjare oxh A är de bättre :) så B är lite mittemellan då ;) Jag gick i 54 kg förra året tror ja, fast ja vägde 52, och iår gick ja i 52 fast ja vägde 50 :p men ska försöka gå upp igen under sommarlovet! Hur mkt får vi se :) för i höst/vinter ska vi ha gala här hemma igen :D de va ju gala 2013, och de va den första matchen ja gjorde :) fast min tränare hade sagt åt mig att inte gå ut fullt ut, och han menade att ja inte skulle slå så hårt, men ja tog de lugnt med alltihopa, så ja förlorade den matchen :/ men de va min första, och ja förlorade ju bara med 1 poäng ;) men iår ska jag kö amatör! Spännande :)



Av Elise - 25 april 2015 19:09

nu är vi hemma från Örebro! Vart en heldag :) men vart varken sparring elr match, trist :/ inte han som följde me fick heller nån match idag, utan han får direktfinal imorn istället.. Vi fick se 2 st gå match idag, ich den som vann ska möta han från oss imorn i finalen, och jag hade velat se matchen imorn! För han som ska gå från vår klubb ska möta ett tufft motstånd. Hans motståndare kastade in handduken idag. Så hade ju vart spännande att se.. Men vi 2 fick iaf kö lite mitsar idag :)

Nu äter ja röding med potatis, aioli, gurka, och tomat :) och idag har ja ätit frukost, 2 Questbars, chocolate&peanutbutter, sen strawberry cheesecake, sen åt vi på Max, och ja tog kycklingsallad :)
Och om 1h är de gladiatorerna, och då ska ja äta igen ;)

Presentation


Här är en 15-årig tjej som bloggar om sin vardag :) jag boxas, och gillar att träna, äta gott och hälsosamt & shoppa :) kika gärna & se om du tänkt stanna!

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards