sts

Alla inlägg under februari 2015

Av Elise - 21 februari 2015 20:12

Nu är ja hemma :D va ett ganska chill läger faktist, först 1h teknik, ganska högintensiv men ändå, sen vare 8 ronder sparring klockan 3 :) och ja kom hem ganska trasig om man säger så haha! Vi va ganska många, så vi fick vara i en gympasal, så de golvet är inte så bra match me boxningsskor om man säger så, så jag och minst 3 till (dom ja vet iaf) fick en blåsa på trampdynan :( fast tror de va värst för mig, för ja kunde inte gå haha... Jag är ju van och studsa hela tiden, och de va ju ba lite svårt me en blåsa.. Så fick gå på hälen me bakfoten, och tänk er att man är van att hoppa på tårna, så ska man helt plötsligt gå runt me hälen, de e ju jätte drygt haha.. Men Aa kom hem med ett rivsår på näsan och under ögat, sen nå mer märke under oxh över ögat, sen uppepå näsan har ja ont oxh är röd haha... + att ja bet mig i tungan... Men för övrigt var de roligt :D

Nu äter ja potatisgratäng, kalkon, ich smörgåstårtaaaaaa :D :D nu ska ja kolla på yt.. Hejdåååå:))

Av Elise - 21 februari 2015 08:01

Tjaaa, äter en mumsmums frukost just nu :D små banan-havre-jordnötssmörsbollar ;) dom är bra om man ska träna elr något sånt! Alla 4, innehåller 400 kcal, ca 63 g kolhydrater, sen ca 12 g fett och protein :) och så ska ja dricka lite rödbetsjuicepulver blandat i vattenglaset.. Haha ja e nervös för hur de kommer smaka :p sen ska ja också hälla ner i vattenflaskan, så fyller jag på med vatten när vi kommer fram :)

Jag blandade bara 1,5 dl havregryn med 1 banan, mikrade i 1 min, sen kluttade på jordnötssmör på alla, och sammanlagt var de 1 msk jordnötssmör :)

Av Elise - 20 februari 2015 16:06

Har tagit 1/2 äppelkakan ur en av formerna :3 fast den ligger lite begravd under vaniljkvargen som ja alltid tar för mycket av haha, men äter bara upp de när äppelkakan är slut ^^ och ikväll ska vi äta kött med potatisgratäng :D mummmms!!

Av Elise - 20 februari 2015 12:59

Här kommer recept på chokladbrownies! Det blir för ca 4 personer, men ja kommer förmodligen äta upp allt själv haha. Jag gjorde äppelkaka också, men vill ni ha recept på de så är de bara att söka på äppelkaka i sök-rutan i bloggen :)

1,2 dl havremjöl (mixa havregryn till mjöl)
3 tsk kakao
2 tsk stevia/sukrin (ja hade sukrin)
2 skopor choklad/hasselnöts- proteinpulver
1 näve nötter, lätt hackade (jag tog mandlar)
1 äggvita
1 ägg
1 tsk kokosolja
1,2 dl vatten

Man kan välja att mixa för hand eller med elvisp, jag hade elvisp, och det vart som en rinnande vätska, så bli inte chokladen om de blir de haha. :)

Blanda alltihop, och häll ner smeten i en form/formar. Grädda på 175 grader i 10-15 min. Jag hade i 14, och den vart liite för torr..

Sen är de bara att ta ut den, och mumsa i sig med vaniljkvarg eller vad man nu vill ha till! Jag hade vaniljkvarg, och de vart hur gott och mättande som helst :) men smaken kommer variera litegrann beroende på vilket proteinpulver man har.

Av Elise - 20 februari 2015 12:39

Rörde ihop en soppa med lite broccoli, morötter, gullök, vitlök, salt, grönsaksbuljong, och lax :) kommer inte ihåg om de va nå mer, men tror inte de :p fast de vart bara lax i min portion, hehehe, för de fanns bara en liten laxfilé :p men ingen vet att ja tog den ;)

Sen till efterrätt blir de lite typ brownie med vaniljkvarg!:D den smaka typ som kladdkaka med lite mandel i :D mmmm....<3

Av Elise - 20 februari 2015 12:24

Har hållt på me olika saker i köket i några timmar nu :p har bakat brownie typ (är så spänd på den för har ej smakat) och äppelkaka som ja gjorde förut, och har dammsugit oxh diskat i köket, plockat ut diskmaskinen, oxh nu håller ja på med mat :D

Av Elise - 20 februari 2015 10:51

1 kiwi, 3/4 äpple, fil, och ca 1/2 dl havregryn :)

Nu håller ja på å baka! Vad ja bakar får ni se snart ;)

Av Elise - 20 februari 2015 08:31

Blev de sista proteinbrödet, ett stekt ägg oxh 1 stor kalkonskiva :)

Idag skulle vi egentligen ha friluftsdag, alltså så skulle ja vart i slalombacken med Isabell å Tova, men ja hade så ont i huvudet så mamma fick sjukanmäla mig..:/ både bra å dåligt ju, haha, fick 1 dag extra lov, men missade allt roligt som kommer hända, oxh lite extra träning ;)

Men får se om ja går på träningen ikväll, förmodligen inte! För fårse om mitt huvud blivit bättre, och så ska vi få besök, så ska baka paj/kaka/båda senare :D och är spänd på vad vi ska äta ikväll^^

Jo, hoppas mammas vattenflaska och mitt läppsyl kommit idag! För de måste de ha gjort D: annars kommer inte mamma hinna få de innan hon fyller år.. Men tur iaf att ja köpte chokladen som en nödlösning om de är fallet ;)

Jo, f.o.m igårkväll så har ja nu börjat med detox-teet :D ska dricka det de sista ja gör varje kväll, (innan ja borstar tänderna då) och till frukosten varje morgon under sportlovet :) fårse om den funkar något då ;)
Den smakar lakrits och kardemumma typ haha :p tur att ja inte är en lakritshatare då ;)

Nu ska ja fortsätta äta min Goa frukost!

Skapa flashcards