sts

Alla inlägg under november 2014

Av Elise - 9 november 2014 12:24

Har bakat massa lussekatter och en jätte lång saffranslängd :D får se hur de här kommer sluta.. Kommer ha gått upp 5 kg tills nästa match hahah.. Men har redan ätit 2 bitar av längden, 1 lussekatt, och äter mat just nu :)

Här är btw recept på saffranslängder från ICA.se

Men ja rekommenderar verkligen att ha vitchoklad som de ska vara och inte mjölkchoklad, som ja tog, för de smakar ingenting :( får komma ihåg de nästa gång...

Av Elise - 9 november 2014 07:11

Jahopp.. Idag har ja jour... Inte de roligaste precis..


Haha en liten pepparkaka..

Av Elise - 8 november 2014 18:21

De känns ju som att ja har en väldigt bra matfantasi..;) nej men nu ska ja iaf kolla på into the storm :) får se om den e bra ^^ idag har ja iaf gjort rent badrummet, diskat, och tvättat :) hoppas mamma blir nöjd när hon kommer hem ^^

Av Elise - 8 november 2014 08:54

Aop. Bananpannkakor t frukost :) ska dra t gymmet ca runt klockan 12.

Idag är btw mamma på någon mässa i Stockholm, så ja å min brorsa e själva hemma idag :) de vi fått som uppgift å göra är å tvätta å lite sånt.. Ja ska va den som kommer ner i tvättstugan först och får mina saker tvättade ;)

Av Elise - 7 november 2014 20:18

Ååh vad ja längtar till jul.. Det är så mysigt :) bara snön som saknas, fast jah vill inte ha snö... Haha.. Går inte riktigt ihop.. Jah vill bara ha snö för att de typ är fint och mysigt när man sitter inne, men ja hatar att va ute när de e snö... Och ja hoppas verkligen att de inte blir nån snö, för då slipper vi åka skidor i skolan... Hihi..

Men Aa nu äter ja några pepparkakor och en till slice pizza :))

Av Elise - 7 november 2014 19:29

Yay, den här veckan är ja värd de ;) ja har ätit hyfsat iaf, bra, och knappt varit sugen på å ta den där chokladkakan i kylskåpet ;) de ger ja mig själv ett stort + för, haha..

Men nu kollar ja bb, äter min kära pizza, som de finns mer av som ja nästan är säker på stt ja kommer hämta senare, och så kanske ja tar chokladen också vem vet ;)

Av Elise - 7 november 2014 15:47

Laddar upp inför träningen me lite bananpannkakor och fil/äpple/havregryn :)

Hade btw spanskaprov idag, gick väl förhoppningsvis bra :)

Av Elise - 6 november 2014 18:05

Då kör vi på detta som kvällsmat igen, fast med lite spenat också, haha, får se hur denna blandning smakar ;)

Ovido - Quiz & Flashcards